Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2009 18:21 - Златни поуки от проваленото трио на Мюзик Айдъл
Автор: politizacia Категория: Политика   
Прочетен: 3709 Коментари: 4 Гласове:
0



Тази вечер ще станат известни 20-те айдъли, които отиват на малките концерти. Тази вечер журито ще попари мечтите на 16 пеещи души.

Всъщност зрителите с интерес ще наблюдават кои 14 ще отпаднат. Казвам 14, защото двама вече са ясни.

В три български града освен пеещите младежи червени листчета получиха и три атрактивни личности. И докато другите кандидати се чудеха какво правят тези там, продуцентите на шоуто взеха да омотават примката около триото.

Триото ММ или както там го нарекоха очевидно трябваше да е хит бонус за Третия Мюзик Айдъл.

Шегата обаче, поне на мен, ми дойде малко пресолена.

И предишните два сезона имаха своите безспорни хитове – “Три кокошки” и незабравимата “Кен Лий”. И докато името на изпълнителя на “Кокошките” ми убягва вече, то Валентина Хасан се ще остане не само в българската, но и в световната история. Тези хитове обаче се родиха по естествен начин. Феновете на шоуто харесаха изпълненията, качиха ги в уoutube, клипчетата взеха да се теглят и теглят.

Тази година продуценти и сценаристи ни заложиха капан, те решиха да експлоатират до крайна степен малоумните кандидат айдъли.

Нито Валентина Хасан, нито сирачето с трите кокошки получиха заветния червен билет.  

Тази година обаче тримата бяха докарани в София, настанени в хубав хотел, глезени и обгрижвани. Дори им бяха пратили една доста симпатична кандидатка да се плацика с тях в джакузито. Дано само да е имала 18 години, че иначе е подсъдно.

Задачата на тези тримата беше да излязат и да изпеят пиянска песничка от времето, когато чалгата се казваше ъндърграунд.

Идеята обаче претърпя крах – един от участниците се отказа в последния момент.

Не искам да съм на мястото на този, които е отговарял за триото и който не е успял да убеди певеца да изпълни задължението си.

Все пак историята с проваленото трио може да бъде и поучителна.

На първо място – продуцентите се престараха в режисурата. Дано да се озаптят сега.

На второ място – Двама от тримата експлоатирани се вързаха на номера и си повярваха.

На трето място – Отказалият се, не се отказа защото знае, че не може да пее, а защото не иска да пее с циганин и турчин.

На четвърто място – българинът може да е по-умен от циганина и турчина, но е и най-нахален, щото хем вие като куц вълк, хем си го знае, но пак е с претенции към всички наоколо.

На пето, но първо по значение място – Само българите са способни да ядат и пият на аванта, а когато дойде време за работа, да ти теглят майната.

 



Тагове:   мюзик,   трио,


Гласувай:
0



1. ri4ivul - ДОБРО ...
15.03.2009 18:25
..охарактеризиране !!
цитирай
2. mitternacht - ...
15.03.2009 22:05
хахаха :))
Честно казано, би трябвало да ги сравняваме със повдигащия рейтинга миналата година-Иван Ангелов.
Така или иначе, продуцентите са решили да показват олигофрени и простотия, с ясната цел да се докопат до всеки възможен допълнителен зрител.
цитирай
3. анонимен - възмутена
18.03.2009 16:10
имаше толкова добри певци защо да не слушаме тях вместо тези противни и незнаещи дори български език идиоти тази борба за реитинг прави смешни продуцентите гледам предаването и много ми харесва и мисля че няма нужда от този цирк
цитирай
4. анонимен - за musik idol - сиси
09.04.2009 00:23
Двамата, които ги оставиха, уж за шоу, въобще не успяват в това. Та те не успяха да разучат и изпеят една песен като хората, да не говорим, 4е единият не говори добре български. Тяхната роля могат да изиграят които и да са олигофрени. В крайна сметка се получава Едно голямо НИЩООО! Преследваният ефект стана дефект и шоу няма /за голямо съжаление на продуцентите и по голямо на зрителите/!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: politizacia
Категория: Политика
Прочетен: 78657
Постинги: 26
Коментари: 40
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031