.

Мюзик айдъл среща 13-те финалисти с Пол ван Дайк!

Най-добрият диджей на планетата за 2005 и 2006 г. Пол ван Дайк ще посрещне финалистите в Music Idol 3 навръх Великден. По покана на "Жокер медиа" талантите ще бъдат гости на уникалното парти на 18 април в Зимния дворец. Часове преди най-

Мюзик айдъл среща 13-те финалисти с Пол ван Дайк!
Най-
обрият диджей на планетата за 2005 и 2006 г. Пол ван Дайк ще посрещне финалистите в Music Idol 3 навръх Великден. По покана на "Жокер медиа" талантите ще бъдат гости на уникалното парти на 18 април в Зимния дворец.

Часове преди най-очакваното парти сред феновете на електронната музика у нас айдълите ще имат невероятния шанс да присъстват на саундчека на великия диджей.

Вече са ясни и 13-те финалиста в шоуто, това са: Александра Жекова, Магдалена Джанаварова, Пламен Петков,Соня Мембреньо, Ели Раданова, Симона Статева, Дарко Илиевски, Александър Тарабунов, Виктория Димитрова, Преслава Мръвкова,Русина Катърджиева, Боян Стойков и Димитър Атанасов.

До срещата с Пол обаче има близо месец. Надпреварата в Music Idol продължава с пълна пара. Първата задача за финалистите за големия концерт в понеделник е български песни. Участниците ще могат да избират родни хитове не зависимо от кой период и стил на българската  музика са те.

Всеки вторник Music Idol ще предложи специално токшоу, в което ще се обсъждат най-интересните моменти от живота на идолите на сцената и извън нея.

Срядата ще се превърне в най-тежкия ден за талантите, защото това ще бъде денят на елиминациите, в който в продължение на десет седмици ще отпада по един от идолите.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...