Сакис Рувас гостува на Мюзик Айдъл утре вечер


Сакис Рувас гостува на Мюзик Айдъл утре вечер

6954

Гръцката звезда Сакис Рувас ще открие "Мюзик Айдъл" утре вечер.

Той ще даде своите коментари за изпълненията на участниците. На сцената ще излязат и трите най-малки айдълки, взели участие в трите издания на риалитито – Кремена Димитрова, Шанел Еркин и Симона Статева. Финалистките ще зарадват зрителите и публиката с общо изпълнение.

Петима от талантите, събрали най-малко зрителски гласове след концерта тази вечер, отново ще треперят по време на утрешното токшоу. До тях ще седнат техни близки или български звезди, които ще се опитат да предпазят любимците от отпадане. Ако някой от македонските участници попадне сред заплашените от елимнации, то той ще разчита на свои близки, които ще пристигнат в София специално заради шоуто.

В сряда един от идолите ще напусне след пряк двубой във “Война на гласовете”.

Довечера предстои вторият голям концерт. Участниците ще се представят с диско хитове от 70-е и 80-е години. От сцената на шоуто ще прозвучат песни на Дона Съмър, Майкъл Джексън, Том Джоунс, Кайли Миноуг, Бони Ем, Ким Уайлд и др.

Специални гости на концерта ще бъдат членовете на миналогодишното жури – Есил Дюран и Люси. Двете ще пеят в дует, а до беквокалистите Ясен Зердев и Преслава Пейчева ще застане финалистката Шанел Еркин.

Финалистите се завърнаха от Банско, където в продължение на 3 дни подготвяха музикалните си изпълнения. Освен в репетиции финалистите прекараха времето си и в забавления като си спретнаха истинско парти по време на което звучаха изпълненията им от първия голям концерт.

Марин и Мустафа пък взеха първите си уроци по ски. Най-забавните моменти от подготовката на идолите ще бъдат излъчени в предаванията през седмицата.
 
Талантите репетират усилено в залата на школата по танци „Dance Academy” заедно с част от танцьорите от "Dancing Stars", с които ще трябва да танцуват по време на изпълненията си. Ана Дончев и Фил Сърмов, Лили и Тишо, Светльо и Милена и Дидо и Кремена ще са специални гости. За първи път в ефира след "Dancing Stars" те отново ще танцуват за телевизионната публика. В момента Ани и Фил подготвят хореография за всички 12 парчета, които идолите ще представят.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички