.

Лилана, Биг Ша и Краси Аврамов на една сцена! Утре!

Тази вечер сцената на Мюзик Айдъл ще бъде разтърсена от рок изпълненията на айдълите. След концерта линиите за гласуване ще бъдат затворени, а утре сутрин ще научим имената на новите 5 застрашени, най-вероятно отново 5 красавици, тъй като мъжете са д

Лилана, Биг Ша и Краси Аврамов на една сцена! Утре!
Тази
вечер сцената на Мюзик Айдъл ще бъде разтърсена от рок изпълненията на айдълите. След концерта линиите за гласуване ще бъдат затворени, а утре сутрин ще научим имената на новите 5 застрашени, най-вероятно отново 5 красавици, тъй като мъжете са доста по-добри и в това няма спор.
Утрешната вечер се очертава доста интересна  и то не само, защото ще се спасяват номинирани, а и заради появата на Лилана и Мишо Шамара, който вече не е Мишо Шамара, а Биг Ша.
Те ще изпълнят за пръв път на живо песента си Dime Piece, в която знаете кой взима участие. Е той няма да е там, разбира се, но и без него ще се справят. Истинският фурор ще настъпи накрая, когато на сцената ще се появи българския славей Краси Аврамов и ще се опита за пореден път да ни убеди, че песента му, не е чак толкова лоша, колкото си мислим всички ние. Остава само да чакаме!

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...