Мaриана Попова и Силвия Кацарова гостуват на Мюзик Айдъл утре


Мaриана Попова и Силвия Кацарова гостуват на Мюзик Айдъл утре

5531

Участниците в "Мюзик Айдъл" ще представят песни, превзели световните чартове в историята на поп музиката. По време на евъргрийн концерта от сцената утре вечер ще прозвучат песни на Ърт Уинд Енд Файър, Джеймс Браун, Куул Енд Дъ Генг и др.

Специални гости ще бъдат Силвия Кацарова и Мариана Попова. Двете звезди ще подкрепят идолите с едни от най-големите си хитове.

В края на сцената за последен път ще се качи Виктория Димитрова. В риалити епизода в четвъртък стана ясно, че приходите от есемеси ще бъдат дарени за обучение на Вики - която напусна шоуто, в някоя от световните музикални школи.

Патилата на Марин и Мустафа продължават. В специален материал зрителите на "bTV" ще видят какво преживя Марин в опитите да си позлати зъба си и как намери свой съмишленик по пътя към зъболекарския кабинет.

Докато Марин се опитва да придобие „златен статус”, Мустафа не спира с палавите закачки към дамите наоколо. Женският състав от персонала на хотела е подложен на постоянни задявки от негова страна. Често пъти Мустафа ги сваля директно.

Междувременно битката между феновете на отделните айдъли във форума на сайта на шоуто продължава.

Поддръжниците на македонските финалисти се увеличават с всеки изминал ден. Споровете дали следващия музикален идол на България, може да е македонец не спират. 

Всеки, който иска да стане част от шоуто и да гледа любимците си на живо, може да участва в игрите на сайта. Те дават шанс да спечели покана за някой от концертите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички