.

Сезона на реалитата - Започва Мюзик айдъл 3 !

Записването за участие в третото издание на Music Idol ще стартира до броени дни и ще продължи до 15 януари 2009 г. Градовете, в които ще бъдат отсявани кандидатите, отново са пет. Голямото надпяване ще започне от Варна, Бургас и Пловдив. Този път п

Сезона на реалитата - Започва Мюзик айдъл 3 !
Запи
ването за участие в третото издание на Music Idol ще стартира до броени дни и ще продължи до 15 януари 2009 г. Градовете, в които ще бъдат отсявани кандидатите, отново са пет.
Голямото надпяване ще започне от Варна, Бургас и Пловдив. Този път предаването ще излезе извън границите на България, за да избере най-добрите кандидати за певческа слава и в съседна Македония. Така Скопие ще се превърне в петия град, който шоуто ще посети. Регионалните кастинги отново ще завършат в София.
Членовете на журито тази година ще бъдат само трима, като във всеки град по време на кастингите ще има и специален гост, който ще се включи в избора на талантите. Журито няма да има председател, в памет на маестро Вили Казасян.
Според слухове фолк певицата Ивана ще журира в третото издание. При евентуален провал на преговорите с нея ще бъде ангажирана Преслава или Анелия.
Водещи на "Misic Idol 3" отново ще се Иван и Андрей, а изпълнителен продуцент ще е Междинна Станция".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...