Гледат си на карти в Мюзик Айдъл 3


Гледат си на карти в Мюзик Айдъл 3

8252

Кандидат за слава в "Мюзик Айдъл" 3 гледа на карти на журито. Според това, което видя в тях, Стоян Йорданов беше сигурен, че ще премине в следващия етап на шоуто, съобщиха от неговия екип. Дони, Мария и Фънки обаче казаха, че „дарбата” на 17-годишния младеж от село Безмер е просто самовнушение, което не му помага в пеенето.

Петнайсетгодишна хип-хоп изпълнителка потресе селекционната комисия с авторско хи-хоп парче. Женя Кубадинска изпълни песента „Ненормална”, но по средата беше прекъсната от журито заради изключително бруталния текст. Мераклийката бе придружена от майка си, която беше запитана от журито дали знае какви песни пее детето й. Почувствала се неловко, Женя заяви, че е готова да се откаже от музиката си. Какво още се случи – зрителите ще видят в един от първите епизоди на шоуто.

Седемнайсет души от Бургас си осигуриха място за втората фаза в надпреварата. Прослушването се превърна в истинско приключение за журито. Мария, Фънки, Дони и Тони Димитрова трябваше да си почиват след смях, предизвикан от изпълненията на някои от кандидатите.

В безспорен хит се превърна песента за „Буболечката”, изпята от 19-годишния Георги Станков от Несебър. Още с влизането си при журито, той започна с неколкоминутно обръщение към роднини и приятели, на които посвети явяването си на кастинга.

Индонезийският кандидат за музикална слава не успя да впечатли журито, въпреки че беше заложил на атрактивни костюм и песни. За разлика от него ирландката Лорен Марч продължава нататък. Тони Димитрова остана изключително очарована от изпълнението на 15-годишната чужденка на песента й „Ах, морето”.

В края на седмицата екипът на предаването ще отпътува за Пловдив, където на 7-и и 8-и февруари ще се проведе предварителното прослушване.

Кастингът ще започне от 9.00 часа, в събота, в хотел "Тримонциум".

Гост-звезда в Града на тепетата ще бъде Благовест Аргиров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички