350 000 лв. е инвестирала Вирджиния Рекърдс в Мюзик Айдъл досегa


350 000 лв. е инвестирала Вирджиния Рекърдс в Мюзик Айдъл досегa

15758

350 000 лева e инвестирала "Вирджиния Рекърдс" в първите две издания на "Мюзик Айдъл". Това заяви шефката на компанията - Станислава Армутлиева. Сумата е изразходвана за двата албума и клиповете на победителите, както и за още 11 сингъла и 11 клипа за останалите айдъли, пояснява "Класа".

Армутлиева допълни, че продуцентският план преди старта на третия сезон на шоуто е на стойност 110 000 лева. Още на финала пък ще е готов първият сингъл на победителя, а един от големите концерти на продукцията ще е посветен на покойния Вили Казасян.

Както "MySound.bg" оповести, риалитито стартира от 21 часа в ефира на "ЬTV" на 1 март. Зрителите ще видят общо 31 лайфа. Те ще вървят в понеделник, вторник и сряда. 10 пък ще са епизодите на кастингите. От тази година за пръв път в рамките на продукцията ще има и токшоу.

В него ще се представят най-интересните моменти от живота на участниците преди и по време на надпреварата. Талантите ще трябва да пеят задължително евъргрийни, поп-фолк и рок. За първи път зрителите ще определят какво да изпълняват претендентите чрез сайта на "Мюзик Айдъл".

Журито бе по-строго и допусна 123 кандидати за музикални айдъли до театралните кастинги тази година. През 2008 те са били над 150 души, уточни Дони.

На препитванията се е пяло на 35 езика, сред които нигерийски, индонезийски, иврит, арабски и китайски.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички