.

Music Idol се гаври с 15 годишна бургазлийка

Иван и Андрей отново започнаха с безумните гаври с участници и зрители. Началото на шоуто започна успоредно с началото на предаването Страх. За изненада на всички, които очакваха "Голямото начало" както се рекламираше се оказа, че първия еп

Music Idol се гаври с 15 годишна бургазлийка
Иван и Андрей отново започнаха с безумните гаври с участници и зрители. Началото на шоуто започна успоредно с началото на предаването Страх. За изненада на всички, които очакваха "Голямото начало" както се рекламираше се оказа, че първия епизод от предаването ще има само стари кадри. За щастие на всички по конкурентната медия даваха доста по-интересни неща като Страх.

Какво обаче се случи във Бургас? Пред журито се яви 15 годишната Жени Джи, която изпълни рап песен, в текстът на песента имаше доста цинизми (което е нормално за този стил). След като бе попитана как може да пее такива мръсни песни, тя отговори: "Извинявам се обаче... накараха ме, няма начин". Според запознати на предварителния кастинг тя е била подучена да изпълни нещо по-провокативно от подготвените от нея песни. Особено след като са разбрали, че пее подобен вид рап - тя е била накарана да го изпълни. Наивното момиче просто е изпълнявала заръките от "експертите" и като резултат получи оплюване от Мара отварачката. Андрей, който още от предишните сезони е известен с липсата на всякаква човечност доведе майката на Женя, която също получи укори от Мария.

Още с третия епизод от третия сезон на предаването става ясно, че за да се повиши рейтинга на предаването продуцентите са готови да се подиграват с хората, да ги мачкат, да ги тъпчат... и всичко това само за още няколко лева отгоре.

Ако и вие не сте доволни от отношението на продуцентите и журито към участниците - гласувайте за тази статия с бутона под видеото!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...