.

Журито на Music Idol едва не умори участник

Както знаете журито на Мюзик Айдъл от година на година става все по безкомпромисно и строго. На кастинга в Пловдив на един от участниците му бяха изсмукани всичките сили. Още при влизането му Фънки разпозна таланта и предупреди другите с думите &q

Журито на Music Idol едва не умори участник
Както знаете журито на Мюзик Айдъл от година на година става все по безкомпромисно и строго. На кастинга в Пловдив на един от участниците му бяха изсмукани всичките сили.

Още при влизането му Фънки разпозна таланта и предупреди другите с думите "Да, сега се сещам, сега ще чуете, сега се дръжте за стола. Сега гледай к"во става" и... беше прав. Оказа се, че Тони Анакиев от село Първенец освен, че е преуморен няма никакви гласови данни, не може да пее, а когато се опитва го прави толкова мъчително, че може да накара дори най-големите музикални инвалиди да посегнат на живота си.

Предлагаме ви да се насладите на изпълнението на този самороден талант. Предупреждаваме ви, че това видео може сериозно да уреди вашия слух, да промени вибрациите, с които приемате света и да изсмуче вашите жизнени сили!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...