.

Македонците взривяват сцената на Мюзик Айдъл!

Снощи в Мюзик Айдъл се разигра истинска балканска сценка, поп-фолкът разгорещи всички присъстващи в залата и настроението определено беше на макс. Това си пролича по бурните аплодисменти и танците, които се игаеха по време на изпълненията. Най-доб

Македонците взривяват сцената на Мюзик Айдъл!
Снощ
в Мюзик Айдъл се разигра истинска балканска сценка, поп-фолкът разгорещи всички присъстващи в залата и настроението определено беше на макс. Това си пролича по бурните аплодисменти и танците, които се игаеха по време на изпълненията.

Най-добрите изпълнения и този път бяха на македонците Александър и Боян, които определено нажежиха обстановката до краен предел.

Тази вечер двама от петимата финалисти, застрашени от елиминации ще се спасят от отпадане. Останалите трима ще се борят за зрителските гласове чрез свои изпълнения в сряда по време на поредните елиминации. На сцената на шоуто ще се качат и защитници на талантите, които ще влязат в словесна битка помежду си, за да защитят любимците си.

Днес на сцената пръв ще се изяви Мустафа, който ще представи парчето “Бубулечка,” а в сряда Марин отново ще се опита да вдигне публиката на крака, като този път ще заложи на хита на Горан Брегович “Калашников”.

До дни на сайта на шоуто на интернет адрес www.musicidol.btv.bg  ще бъде публикуван списък с едни от най-големите музикални хитове на всички времена. От тях феновете на шоуто ще могат да изберат тези, които искат да чуят в изпълнение на идолите в специален зрителски кръг.

Снимки от концертите до сега може да видите ТУК

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...