Не така... с Виктория!

Вики напусна Music Idol по свое желание, Симона и Преслава отърваха гоненето си от шоуто
30 апр 2009 15:59,
105
Не така... с Виктория!
Снимка: Булфото

Една от участничките в третото издание на Music Idol напусна състезанието.

Но не защото зрителите гласуваха за това.

Виктория Димитрова напусна шоуто по свое желание. Поне така каза.

По този начин тя спаси малката Симона и чаровната Преслава.

Колегите й от състезанието почти успяха да докарат учудено-тъжни физиономии.

Само за минута невероятно "изненаданите водещи се посъветваха“ с редакторите, които начаса разрешиха безпрецедентната маневра.

Последва порой от "неподправени“ реакции на уважение към жеста на незрящата Виктория и с това мелодрамата приключи.

А аз се сетих, че наскоро бях на представление на групата на сина ми в детската градина, което определено бе по-професионално в сравнение със снощната пиеска.

Виктория изпълни ролята си в предаването, отреденото й време изтече и  фарсът свърши. Каквато и да е истината - момичето имаше достойно поведение на края.

Прощалната й песен бе "Не така" на ФСБ.

И наистина: не така се използва драмата на едно сляпо момиче.  И не така се прави шоу.

А само за припомняне...  Още по време на кастингите за Music Idol 3 Виктория сподели историята си, която потресе цяла България.

Тя заяви, че е изгубила зрението си в резултат на системен побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, бивш барабанист в група Сленг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Още от самото начало отпаднаха хора, които пееха много по-добре от нея. Със жалостивите си изпълнения тя зае мястото на хора които повече заслужаваха да останат в предаването. А това е наглост и нахалство
103
0
 
0
 
! Отговори
профи преди 14 години
аз съм професионална певица от 15 години и не гледам това предаване - много е пошло, чалгаджийско и малоумно ! нещо като музикален вариант на биг брадър бляяяяяк
102
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 14 години
Толкова ми писна от тази, че... Но все пак имам един въпрос. Щом е забършила БЪЛГАРСКАТА музикална концерватория - явно е имала "шансове" да пее. Ама не - сега ще завършва още една - "ЕВРОПЕЙСКА" консерваторя, белким там някой я хареса!
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
50% отиват за печалба не на операторите, а на продуцентите, или както казват те за 'технически разходи'.
100
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 14 години
Нали според онези твърдения на поповете-душата също е част от нас,защо никой нищо не разказа за това или така невинно се оправдава всяко престъпление и изгода все има военния с невидимо присъствие,Господ ли е що е но и вятър е е много предимства кака няма да убива все и бие,Не всички сме така изучили ,че всичко що преди да излети е все пълзало и убива,
99
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 14 години
Викторийо ***! Как така пишеш във форума? Нали уже беше кьорава? И за кво имаш свидетели ***? Да не са ония свидетели които казаха че като луднеш и почваш да си блъскаш главата в стената? Или другите свидетели, които казаха че като си окьоравяла вече си била напуснала гаджето си щото той се бил побъркал и когато уж те е биел ти си живяла на 500 км от него?
98
0
 
0
 
! Отговори
НЕЛИНА преди 14 години
ЛЪЖЛИВ И АРОГАНТЕН СИ ТИ ***!! КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕ ВЗИМАЙ УЧАСТИЕ!! ИМА СВИДЕТЕЛИ И ПО ДОБРЕ ЗАПОЗНАТИ ОТ ТЕБЕ СЪС СЛУЧАЯ, ИЛИ СИ ЗАЩИТНИК НА ОНЯ ШИЗОФРЕНИК?? Е ТАКЪВ НЯМА ДА ЧАКАМ ПРАВОСЪДИЕ КОЕТО ГО НЯМА В ТАЯ ДЪРЖАВА , ОТДАВНА ДА СЪМ СТОПИЛА ЛАГЕРИТЕ........
97
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 14 години
Лъжлива, нагла и арогантна. И не се посвени да клевети човек, който няма възможност да се защити.
96
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
от както се навъдиха тия предавания по тв....за разни шоу програми и развлекателни предавания....не съм гласувал чрез смс...нито веднъж...и не за друго....а защото ни мислят на будали...ама все ми е едно кой и как ще спечели...защото целта на всички е една и съща....печалба на всяка цена и нищо друго....това за пореден път го доказа ***... по БТВ...и тия мошеници Иван и Андрей ...с продуцентите и режисираната манипулация от самото начало и до края ще е така... защото те знаеха че Виктория имаше намерение да се откаже ...но режисираха така нещата...че да го съобщят едва на края....когато вече българина ще е изпрати хиляди а защо не и милиони смс ...и... гласовете им ще отидат на празно....тоест в джобовете на мобилните оператори и продуценти и кой знае още колко навързани по веригата лапачи...ето така се манипулира българина....и му се чудя как може да бъде толкова наивен....но казали са го хората....до като има наивници...ще има и мошенници...изобщо което и да е предаване...щом е свързано с гласуване чрез смс или телефонно обаждане..си е мошенническо...така че НЕ ГЛАСУВАЙ ПО НИКАКЪВ НАЧИН БЪЛГАРИНО....И ТАКА НЯМА ДА БЪДЕШ ИЗЛЪГАН!
95
0
 
0
 
! Отговори
Tц! преди 14 години
Каква е тази ирония, с която говорите за момичето? Че е факт.....факт е.... Познавам нейни близки и знам за историята и от години. Жалки сте вие, които намирате забавления в подобни телевизионни формати, защото освен да се зомбирате пред компютъра и да размазвате големите си на дивана, за друго не ви остава въображение. Прочетете някоя смислена книга и си развийте мисленето, че сте за контейнерите с този акъл!
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ot dawna gledam predawaniq praweni ot MC , i mi hareswat po princip, ne wqrwah che shte padnat tolkowa nizko zaradq nakolko hilqdi choveka poveche...Momcheta izlagate se! Po princip spored men vashite predawaniq se celqt w mladoto pokolenie, a mladite ne hareswat sapunki...Prawete show, tova go mojete - dramata ne wi se otdawa.
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
тези двамата педдерраса - опосумите и цялата им *** са противни
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
тези двамата - опосумите и цялата им *** са противни
91
0
 
0
 
! Отговори
Anonimnata Lady преди 14 години
Dedo, ne si izmislqi 4e si ot ekipa na Music Idol i ne se opitvai da si probutvash svoite lichni teorii koi kakav e v Music Idol. Ochevidno e 4e se opitvash da ashtitish Viktoria i da ukrasish drugi. Ako si ot ekipa na Music Idol nqma da posmeesh da go zaqvish tuk! Nali? Ne e trudno da se dosetish.I ne napadai Aleksandar Tarabunov!! Dokolkoto razbrah ot postat ti si ot majki pol i na sredna vazrast. Samo dano ne si i ot grupata kompleksari, koito se nastroivat sreshtu vseki, koto e uspeshen i privlekatelen za jenskiq pol. Zlobata i zavista sa loshi balgarski 4erti! Samo da ti napomnq..aide hubav den i po-pojitelno da gledash na sveta!
90
0
 
0
 
! Отговори
Dany преди 14 години
Всички обичаме цирка, но мразим да ни правят на циркаджии. Вики, мило ми онеправдано момиченце, не си ми симпатична от самото начало, колкото и добре да пееш пародията ти не мина!!!!!
89
0
 
0
 
! Отговори
mi6le преди 14 години
От самото начало на формата започнаха да ме изнервят с това, че на всеки кастинг имаше по 15 минути излъчване на драми на някой от участниците /няма логика/ това е шоу формат за откриване на таланти и да се гласува за този ,който пее по-добре от другия,а не за този който е по-бит от другия.Прекалиха с лансирането на тази история с Виктория.Всяко предаване отделяха специално време и внимание за нея,не знам как другите айдъли са понасяли това,НО МЕН МЕ ДРАЗНЕШЕ АДСКИ МНОГО!Не е честно спрямо тях,защо не ни занимаваха постоянно с живота на другите айдъли,а само с на тази Виктория???Много лоша шега им изигра на Иван и Андрей тази тактика.Мислеха че ще станат мн интересни,но напротив,вече започнаха да падат в очите на много хора
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
може да са си падали по садо-мазо любов, щом е стояла да я бият. А ослепяването да е само нещастен случай. Стават сакатлъци
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Любовта е сляпа!
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
боят може да е спомогнал, но главната причина са изключително високите диоптри, които е имала.
85
0
 
0
 
! Отговори
MARGI преди 14 години
ДА АЗ СЪМ И КОМШИИКА МЪЖА МИ Я ВОЗИ ЗНАМ ВСИЧКО! НАИСТИНА ОНЯ ПРЕБИ МОМИЧЕТО, ЗА КОЕТО СЕГА ТЯ Е СЛЯПА!НО МАРА ОТВАРАЧКАТА КАЗА ЧЕ ВИКИ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ МЮЗИК А. ЗАЩОТО Е СЛЯПА.Е МАРО ТИ НАЛИ СИ СТАНАЛА ПЕВИЦА КАТО СИ НАВИРИ КЪСИТЕ КРАКА!ГОЛЯМА ИЗВРАТЕНЯЧКА СИ МАРООООООО!